Hoppa till sidans innehåll

Kläder och utrustning


Ny föreningsprofil i samarbete med Intersport 

Klubben har ett avtal med Intersport som innebär att klubbens medlemmar via Intersport kan köpa ett sk "profilsortiment", ett urval kläder som ska passa för skidåkning. 

Under säsongen finns det möjlighet att gå in på Intersport i Örnsköldsvik och beställa från detta sortiment. Fråga efter Husums IF skidors profilsortiment.

Kom ihåg att registrera ert Intersport Club kort på Husums IF Skidor, detta medför att Intersport skänker 3% av deras intäkt på ert köp till klubben (i form av presentkort) som vi bland annat kan återinvestera i valla och annan utrustning.

 

Har du frågor eller funderingar så hör av dig!

This is a mailto link 

 

SKIDKLÄDER

Tävlingsdräkt

För aktiva åkare som är medlemmar gäller att klubben hyr ut tävlingsdräkt i mån av tillgång. Ungdomarna byter ut sina kläder allt eftersom de växer ur dem.
Klubben tar ut en avgift på 300kr/säsong och person. Då man vill byta storlek ska de kläder barnet vuxit ur lämnas in först. 

Överdragskläder

  

Beställs och köps in inför varje ny säsong, normalt i oktober. Beställning måste göras gemensamt för klubben och det krävs minst 5 delar av varje plagg (byxa, jacka eller väst) för att kunna göra en beställning. Kläderna är av hög kvalitet och kan med fördel säljas vidare när man vuxit ur en storlek. Det kan man göra via vår Whatsup grupp eller via epost.

Kläderna används endast till träning och tävling inom längdskidåkning. Tappar man bort plagg eller kläderna går sönder så ska det ersättas. Summan bestäms utifrån hur gammalt plagget är och vad som måste lagas.

Tävlingsmössa och pannband

     

Klubbens skidmössa och pannband finns att köpa. Det finns två typer av möössor och pannband. En tjockare modell som är varm och fungerar för träning och tävling. En tunnare modell av både mössa och pannband som passar bättre för tävling. Alla kostar 200 kr/st.

Klubbmössa (ny 21/22)

   

Vi har även tagit fram en toppluva i ny design (supersnygg!) som säljs till alla som vill visa upp sig och stötta klubben.

Pris 150 kr/st

Buff (ny 21/22)

  

Vi har även tagit fram en fordrad buff i vår egen design. Varm, skön och riktigt snygg!

Pris 100 kr/st

 

 

Uppdaterad: 11 OKT 2016 00:09 Skribent: Jens Bovéng

 Husums IF SK

Bankgiro: 5222-5406

Swish: 123 089 8585 


.


 
  

 
  

 Facebook

 

Postadress:
Husums IF SK - Skidor
Ulrik Ulander, Tallåsen 13
89631 Husum

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info